Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
30.08.2023

У парках і скверах Дніпра зробили нове освітлення

У парках і скверах Дніпра зробили нове освітлення

У Дніпрі оновлюють зовнішнє освітлення у парках і скверах, аби там було безпечно для мешканців. Адже саме парки та сквери ледь не єдині місця відпочинку.

30 серпня виконувач обов’язків директора департаменту парків та рекреації міської ради Володимир Чорний перевірив низку парків і скверів, де нещодавно зробили нове освітлення.

«Нові світильники змонтували в Амурському парку та Зеленому Гаю. А у сквері Івана Старова встановили сучасні енергоощадні ліхтарі, які віддають набагато більше світла. Наближається осінньо-зимовий період, а відтак і темнішатиме раніше. Тож із зовнішнім освітленням у парках безпечно і комфортно», – прокоментував Володимир Чорний.

Головний інженер КП «Міська інфраструктура» Сергій Власенко розповідає:

«У сквері Івана Старова, окрім освітлення, встановили ще й паркові лави-гойдалки. Отримуємо від містян безліч позитивних відгуків. Люди дякують за створення комфортних умов, і це приємно».

Дніпрянка Світлана Іванівна називає сквер Івана Старова парком свого дитинства.

«Часто тут і нині гуляю. Ще збереглися дерева з мого дитинства, за ними доглядають. З освітленням, новими лавами тут стало ще гарніше та й, зрозуміло, безпечніше. Не страшно ввечері. За моїми спостереженнями, сюди більше людей стало приходити. Приємно, що паркам, скверам приділяють увагу», – додає пані Світлана.



Прес-служба Міської ради »

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Фото, відео, архів новин доступні у повній версії сайту
Повна версія сайту
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Політика конфіденційності