Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
21.07.2023

Спільне вирішення комунальних проблем: як у Дніпрі прибирають аварійні дерева

Спільне вирішення комунальних проблем: як у Дніпрі прибирають аварійні дерева

Мешканці Дніпра продовжують звертатися по допомогу у вирішенні комунальних проблем до Telegram-каналу голови Громадської ради Геннадія Корбана.

Мешканка будинку по вул. Богдана Хмельницького, 24 Олена звернулась у Telegram-канал Геннадія Корбана по допомогу, розповідає "ДніпроTV".

Жінка каже, що для жителів справжню небезпеку становили дерева у дворі будинку. Очільник Громадської ради оперативно скерував заяву дніпрянки до відповідних комунальних служб.

"У нас була ситуація: сухе дерево, ми викликали комісію зеленбуду, це був початок лютого. На сьогодні, в липні, дерево стало аварійним, і тому нам довелося прискорювати роботу. До нас приїхали наступного дня після мого повідомлення в телеграм-канал, усе зрубали, дуже обережно, нічого не пошкодили. Мало того, всі прибрали, навіть підміли віничком. Дуже добрі хлопці, вони молодці, дякую", – каже мешканка Дніпра Олена.

Комунальники усунули подібну небезпеку і прибрали аварійні дерева у кількох районах міста. Роботи виконали й на вул. Вознюка, 5Б та вул. Придніпровська, 1.

Звернутись по допомогу можна до Штабу взаємодопомоги Громадської ради. Заявки приймають у будні з 9-ї до 17-ї години. Звернення також можна надіслати поштою. Telegram-канал Геннадія Корбана працює цілодобово, а залишити заявку можна у коментарях.


Текст: Катерина Давиденко

dnepr.express »


Геннадий Олегович  (24.07.23 23:13): Специалист по дровам. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Фото, відео, архів новин доступні у повній версії сайту
Повна версія сайту
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Політика конфіденційності