Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
24.03.2023

Чоловікові, який душив інспектора з паркування у Дніпрі, загрожує тюремний строк

Чоловікові, який душив інспектора з паркування у Дніпрі, загрожує тюремний строк

Від 3 до 5 років обмеження чи позбавлення волі. Таке покарання може отримати чоловік, який в жовтні минулого року напав на інспектора з паркування.

Тоді водій Chevrolet залишив свою автівку в центрі міста перед виїздом з воріт. Інспектор з паркування зафіксував порушення та взявся виписувати штраф. Водій автівки став сперечатися, а коли аргументи скінчилися – почав душити інспектора. На місце прибула поліція та швидка, яка забрала постраждалого до лікарні.

Наразі нападникові вже вручили обвинувальний акт у скоєнні злочину, передбаченого частиною 2 статті 350 Кримінального кодексу України «Угроза або насильство щодо службової особи чи громадянина, який виконує громадський обов’язок», матеріали надіслано до суду. Чоловіку загрожує від 3 до 5 років обмеження чи позбавлення волі.

Це перша справа, що стосується нападу на інспектора з питань контролю за паркуванням у Дніпрі, яка дійшла до суду саме за цією статтею. Всі інші справи щодо нанесення побоїв інспекторам були кваліфіковані як завдання легких тілесних ушкоджень і передбачали покарання лише у вигляді штрафу. Тим часом у цьому випадку нападнику загрожує реальний тюремний строк.

Також наразі триває кримінальне провадження за іншим фактом побиття інспектора з паркування. Правопорушення кваліфіковано за цією ж статтею, повідомляють в Інспекції з контролю за паркуванням Дніпровської міської ради.



Gorod.dp.ua - міський сайт Дніпра »

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Фото, відео, архів новин доступні у повній версії сайту
Повна версія сайту
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Політика конфіденційності