Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
02.11.2022

На Самарі браконьєри завдали 160 тисяч грн збитків

На Самарі браконьєри завдали  160 тисяч грн збитків

Інцидент стався на р. Самара біля Новомосковська 1 листопада 2022 року.

Близько 20 години рибоохоронний патруль виявив двох чоловіків, які ловили рибу з дерев'яного човна трьома забороненими лісковими сітками загальною довжиною 210 метрів. Таким чином порушникам вдалося виловити 15 кг риби: 80 сріблястих карасів, 8 окунів, 2 щуки та 1 екземпляр плітки. Збитки, завдані рибним запасам, становлять 160 тисяч грн.

На чоловіків склали протоколи про адміністративне правопорушення за ч. 4 ст. 85 КУпАП. Наразі розглядається питання про відкриття кримінального провадження за ст. 249 Кримінального кодексу України (незаконні заняття рибним, звіриним або іншим водним видобувним промислом).

Човен, сітки та рибу вилучили до рішення суду.

В Управлінні Держрибагентства у Дніпропетровській області функціонує телефонна «гаряча лінія»: (096) 400-02-50. Про порушення Правил любительського і спортивного рибальства та порядку придбання чи збуту риби прохання повідомляти за вказаним номером телефону.



Дніпропетровський рибоохоронний патруль »


Вот так цены !  (02.11.22 21:53): 15 кг карасей стоят 160 тыс. грн. ??? Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Фото, відео, архів новин доступні у повній версії сайту
Повна версія сайту
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Політика конфіденційності