Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
23.06.2009

Днепродзержинский скульптор Гарник Хачатрян начал работу на Симпозиуме по камню в Святогорске (Донецкая область)

Днепродзержинский скульптор Гарник Хачатрян начал работу на Симпозиуме по камню в Святогорске (Донецкая область)
22 червня дніпродзержинський скульптор Гарнік Хачатрян розпочав роботу на Симпозіумі з каменю у Святогорську (Донецька область). Про це інформагентству «Придніпров’я» повідомив скульптор Гарнік Хачатрян.

Симпозіум з каменю організований у Донецькій області за ініціативою скульптора В’ячеслава Гузирі. До участі у Симпозіумі зі спорудження декоративних паркових скульптур запрошені шестеро скульпторів: крім Гарніка Хачатряна, скульптори з Києва, Харкова та Херсона.

Симпозіум триватиме 10 днів, за його програмою з брил вапняку художники мають спорудити паркові скульптури висотою до 2 м на вільну тему.

Гарнік Хачатрян планує втілити у цьому проекті давню мрію — створити скульптурну композицію «Мислитель» (ескізний варіант у гіпсі скульптор створив ще 7 років тому).

Довідка: Гарнік Хачатрян — автор пам’ятників Тарасу Шевченку, Жінці-матері, загиблим героям Карнаухівського плацдарму, встановлених у Дніпродзержинську, пам'ятнику жертвам Голодомору у Дніпропетровській області, лауреат загальнонаціональної програми „Людина року”, рейтингового конкурсу „Світоч Придніпров’я”, член Спілки художників з 1984 року.

1   Оставить комментарий
Отсортировать по дате 1

поклонник  (29.04.10 09:33): Трудолюбивый, философский, лихой, не боится эксперементировать! Он такой- Гарник Ашотович Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Фото, відео, архів новин доступні у повній версії сайту
Повна версія сайту
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Політика конфіденційності