Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
09.06.2009

Свято-Покровский Михайловский женский монастырь в Днепродзержинске взял шефство над городской детской больницей

Свято-Покровский Михайловский женский монастырь в Днепродзержинске взял шефство над городской детской больницей
hillel.su
Свято-Покровський Михайлівський жіночий монастир у Дніпродзержинську розпочав шефські стосунки з міською дитячою лікарнею. Про це повідомило інформагентство «Придніпров’я» з посиланням на настоятельницю монастиря монахиню Іуліанію (Марина Загорулько).

У господарстві монастиря утримуються кури, корови, на площі 2 га розміщено город для вирощування овочів, тому частку продуктів, зокрема, свіже молоко, монастир розпочав передавати дитячій лікарні.

У планах монастиря, розташованого у селищі Романкове, — проведення обідів для дітей із малозабезпечених сімей.

Свято-Покровський Михайлівський жіночий монастир Української Православної Церкви зареєстровано в Дніпродзержинську 1 серпня 1991 року.

Каменский горсовет »


КирА  (10.04.13 14:56): Слава Богу!!!Мир не без добрых людей!Хоть кто-то позаботится о малообеспеченных,а то наше государство НЕ ОЧЕНЬ СПЕШИТ это делать!!! Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Фото, відео, архів новин доступні у повній версії сайту
Повна версія сайту
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Політика конфіденційності