Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
09.07.2020

На Дніпропетровщині внаслідок дорожньо-транспортної пригоди постраждало п’ятеро людей

На Дніпропетровщині внаслідок дорожньо-транспортної пригоди постраждало п’ятеро людей

9-го липня о 13:40 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду, що сталася в Петриківському районі поблизу селища Іванівка.

За викликом одразу направлено чергове відділення 53-ої державної пожежно-рятувальної частини Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області.

По прибуттю рятувальників до місця події встановлено, що сталася дорожньо-транспортна пригода за участю легкового автомобіля «Hyundai Sonata» та мінівена «Volkswagen Transporter T-4».

Зіткнення транспортних засобів відбулось на перехресті автошляхів «Радісне-Іванівка» та «Дніпро-Царичанка-Кобеляки-Решетилівка», поблизу селища Іванівка. На момент зіткнення у легковику знаходилось три особи та у мінівені перебувало три особи.

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди постраждало п’ять осіб. Всіх постраждалих направлено до міської лікарні швидкої медичної допомоги міста Кам’янське з травмами різного ступеню.

Надзвичайники надали допомогу у транспортуванні постраждалих до карет швидкої медичної допомоги, здійснили відключення аккумуляторних батарей з транспортних засобів задля запобігання займання автомобілів та змили залишки паливно-мастильних матеріалів з проїжджої частини.

До надання допомоги залучено 5 чоловік особового складу та 1 одиниця техніки Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області.



Головне управління ДСНС України в Дніпропетровській області »


?  (10.07.20 06:46): Ели на выезде с Ивановки,то там не перекрёсток,а ловушка для автомобилей: высокий отбойник ограничивает видимость;автомобиль при выезде перекрывает полосу. Відповісти | З цитатою
Отец Онуфрий  (09.07.20 21:24): Повезло что это минивен и кабина крепкая. А так бы уже трупарям пели тропари. Відповісти | З цитатою
колючка  (09.07.20 21:13): странно... дорога ещё закрыта..! Відповісти | З цитатою
Погонщик красного КТМ_а  (09.07.20 19:11): Ну_с, с обновкой!)))
Развязка дорого, круг дешевле!!
Відповісти | З цитатою
Мурло Мурзабаевич  (09.07.20 18:45): Нужно отменить перекрестки на скоростных трассах! Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Фото, відео, архів новин доступні у повній версії сайту
Повна версія сайту
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Політика конфіденційності