Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
25.06.2020

З липня на Дніпропетровщині зростуть суми соціальних виплат

З липня на Дніпропетровщині зростуть суми соціальних виплат

З 1 липня на Дніпропетровщині, як і у всій Україні, зросте розмір соціальних допомог. Збільшаться суми виплат, які залежать від прожиткового мінімуму.

З 1 липня в Україні підвищиться один з основних соціальних стандартів – прожитковий мінімум. Відповідно, зросте і розмір соціальних допомог, які залежать від цього показника. Їх перерахують автоматично, без додаткового звернення. Це виплати малозабезпеченим сім’ям та сім’ям з дітьми, людям з інвалідністю з дитинства та дітям з інвалідністю, сиротам та дітям, позбавленим батьківського піклування. А ще тим, хто не має права на пенсію, доглядає за людьми з інвалідністю та людьми похилого віку.

З 1 липня до 30 листопада 2020 року загальний показник прожиткового мінімуму – 2118 грн. Для дітей до 6 років – 1859 грн, від 6 до 18 років – 2318 грн. Для працездатних – 2197 грн. Для тих, хто її втратив – 1712 грн.

Облдержадміністрація »


osbb  (28.06.20 10:51): Ревизионная ваша комиссия пусть сделают проверку и узнаете куда деньги деваются. Відповісти | З цитатою
Саша  (27.06.20 15:21): Очень просим отменить и немедленно монетизацию льгот и субсидий. Происходит кола с люди получают льготы и субсидию в денежном эквиваленте долги миллионный за коммуналку. А наш председатель осбб Надия д ул. Донецкое шоссе 144 146148 вообще не желает заключать договор с ощадбанком для перечисления компенсации льгот требует оплачивать наличкой это для того чтобы деньги жильцов тратить на свои нужды. Скоро 5лет как нас без нашего согласия засунули в осбб третий уже председатель а работы по на данную послуг жкх ноль. Мы хотим выйти из осбб дом 144 но председатель не отдаёт нам документы. Помогите. Відповісти | З цитатою | Обговорення: 2
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Фото, відео, архів новин доступні у повній версії сайту
Повна версія сайту
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Політика конфіденційності