Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
23.06.2020

У Кам’янському надзвичайники зібрали близько 1 кг ртуті в приміщеннях багатоповерхівки

У Кам’янському надзвичайники зібрали близько 1 кг ртуті в приміщеннях багатоповерхівки

23-го червня о 09:30 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення від мешканців багатоповерхівки про те, що у ліфтовому холі та ліфтовій кабіні під’їзду багатоквартирного житлового будинку на проспекті Перемоги Дніпровського району міста Кам’янське, виявлено розлиту ртуть.

За викликом одразу було направлено чергове відділення 7-ої державної пожежно-рятувальної частини 1-го держаного пожежно-рятувального загону Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області.

По прибуттю рятувальників до місця події встановлено, що на першому поверсі дев’ятиповерхового житлового будинку, розлита ртуть. Також, наявні сліди у ліфтовому холі та ліфтовій кабіні. Надзвичайники призупинили роботу ліфта, обмежили доступ до під’їзду та у засобах захисту органів дихання розпочали демеркуризацію місць розливу ртуті.

Ртуть зібрано у герметичну ємкість, приміщення провітрено та оброблено спеціальними миючими засобами. Загальна маса зібраної ртуті склала близько 960 грам.

Внаслідок події загиблих та постраждалих немає.

До робіт залучено 4 чоловіка особового складу та 1 одиниця пожежно-рятувальної техніки Головного управління.



Головне управління ДСНС України в Дніпропетровській області »


АлексД  (24.06.20 11:10): подержанного пожарно-спасательного отряда Главного управления ГСЧС . 😂 Почему прислали подержанный, куда новый дени? Відповісти | З цитатою
cahbe  (23.06.20 16:36): Тоесть литр ртути мы собираем вчетвером, а катёнка снимать ездим 5тью машинами и аварийными бригадами срочными поднятыми по тревоге. Відповісти | З цитатою
не местный  (23.06.20 16:29): Ото градусник большой такой был!! Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Фото, відео, архів новин доступні у повній версії сайту
Повна версія сайту
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Політика конфіденційності