Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
14.06.2020

У Кам’янському ліквідовано пожежу у багатоквартирному житловому будинку

У Кам’янському ліквідовано пожежу у багатоквартирному житловому будинку

14 червня о 04:00 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу у багатоквартирному житловому будинку на вулиці Генерала Дубініна Заводського району міста Кам’янського.

За вказаною адресою направлені відділення 7 та 8 державних пожежно-рятувальних частин 1 державного пожежно-рятувального загону Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області.

Прибувши на місце, рятувальники встановили, що займання виникло на даху двоповерхового 3-під’їздного житлового будинку, у якому розташовані 24 квартири.

Загиблих та постраждалих немає, мешканці будинку самостійно покинули помешкання.

Через велику площу займання, а також для забезпечення підрозділів ДСНС необхідною кількістю води та задля її безперебійної подачі до осередку вогню, додатково направлені відділення 9 та 35 державних пожежно-рятувальних частин 1 державного пожежно-рятувального загону Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області.

Вогнем пошкоджено дах будинку та дерев’яне перекриття 12-ти квартир, розташованих на 2-му поверсі будівлі, на загальній площі 400кв.м.

Пожежу локалізовано о 04:29 та ліквідовано о 08:14.

До гасіння займання залучено 25 чоловік особового складу та 6 одиниць пожежно-рятувальної техніки Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області.



Головне управління ДСНС України в Дніпропетровській області »


Синяя птица  (14.06.20 12:20): Похоже, что какой-то автовладелец-погорелец решил расчистить место под парковку.. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Фото, відео, архів новин доступні у повній версії сайту
Повна версія сайту
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Політика конфіденційності