Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
23.01.2020

Скрипаль-віртуоз із Кам’янського став заслуженим артистом України

Скрипаль-віртуоз із Кам’янського став заслуженим артистом України

22 січня стало відомо про те, що артисту оркестру Кам’янського музично-драматичного театру імені Лесі Українки, скрипалю Олександру Володіну Указом Президента України № 18/2020 присвоєно почесне звання «Заслужений артист України».

Олександр – виконавець високого ґатунку, скрипаль-віртуоз, який досконало володіє інструментом, фанатично відданий служінню музичному мистецтву. Він – постійний учасник всіх концертних програм театру, де виступає як у складі оркестру, так і з сольними номерами.

У сольному репертуарі музиканта – найскладніші партії найрізноманітніших жанрів. Це і академічна інструментальна музика, і кавер-версії популярних класичних творів, джазові композиції і сучасна інструментальна. Завдяки багатому виконавському репертуару Олександра Володіна, його надзвичайній популярності у глядачів, в театрі було створено вже три його сольні програми, які з аншлагом та великим успіхом пройшли в Кам’янському.

Вітаємо Олександра Володіна із здобуттям почесного звання. Дякуємо за особистий внесок в популяризацію Кам’янського на теренах нашої країни та бажаємо наснаги, натхнення й примноження творчих здобутків.

Олександр Володін закінчив Дніпродзержинське музичне училище, а згодом Національну музичну академію ім. Чайковського і в 1998 році аспірантуру при цій академії по класу скрипки. Працював концертмейстером Академічного симфонічного оркестру Національної філармонії України, Національного симфонічного оркестру, в ансамблі солістів «Київська камерата», в симфонічному оркестрі телебачення і радіо України, в Камерному оркестрі Богодара Которовича. З 2003 по 2008 роки і з 2012 по 2016 роки працював у Кореї, в Корейському естрадно-симфонічному оркестрі «Seoul Pops Orchestra». У перерві між роботою за кордоном був солістом в оркестрі Дніпродзержинського театру ім. Лесі Українки, в Дніпропетровському будинку органної та камерної музики. З 2016 року Олександр Володін – перша скрипка Академічного музично-драматичного театру ім. Лесі Українки.

Кам'янська міськрада »


1  (24.01.20 21:21): 👏👏👏 Відповісти | З цитатою
Дейнерис  (24.01.20 09:38): прізвище тільки у нього рюзге. Було б краще, якби він поміняв прізвище. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Фото, відео, архів новин доступні у повній версії сайту
Повна версія сайту
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Політика конфіденційності