Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
21.05.2018

Чоловіків, які побилися об заклад переплисти Дніпро, рятував водний патруль

Чоловіків, які побилися об заклад переплисти Дніпро, рятував водний патруль

20 травня, близько 22-ї години спецлінії 102 надійшло повідомлення про те, що біля одного з ресторанів на пляжі житлового масиву Сонячний 2 невідомих роздяглися та попливли, але вже тривалий час не повертаються.

Патрульний екіпаж, який приїхав на місце події, викликав на допомогу водний патруль. Поліцейські на катері стали на пошуки плавців. Одного з них незабаром виявили на опорі « Мерефо-херсонського » мосту. Іншого - на березі біля мосту.

Як з'ясувалося, обидва чоловіки перебувають у стані алкогольного сп'яніння. Вони вживали алкоголь і потім вирішили закластися – хто з них перший перепливе туди й назад Дніпро. Громадяни були дуже знесилені. Водний патруль доставив їх до місця, де вони залишили свої речі. Від медичної допомоги чоловіки відмовилися і пообіцяли більше так не ризикувати.



Національна поліція України »


днепрянин  (21.05.18 14:51): 2 д и б и л а это сила Відповісти | З цитатою
СантаБарбара  (21.05.18 14:02): Красавчики. Пацан сказал, пацан сделал Відповісти | З цитатою
не понял  (21.05.18 12:12): Мужчин, которые поспорили переплыть Днепр, спас водный патруль.----Следует писать: "на спор решили переплыть" или: "поспорили, что переплывут". Відповісти | З цитатою
Ирма  (21.05.18 10:41): Интересно, кто пишет такие статьи? Они хоть в школе учились? Как-то строить предложения нормально можно? Відповісти | З цитатою
защитник рыб  (21.05.18 10:33): Ну вот, естественный отбор не сработал. А раки и сомы остались без еды :( Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Фото, відео, архів новин доступні у повній версії сайту
Повна версія сайту
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Політика конфіденційності