Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
03.04.2018

Близько 1 млрд грн виділяємо цьогоріч з обласного бюджету на капітальний ремонт комунальних доріг

Близько 1 млрд грн виділяємо цьогоріч з обласного бюджету на капітальний ремонт комунальних доріг

У 2018-му на Дніпропетровщині відремонтують майже 130 комунальних доріг. На це з обласного бюджету виділяють рекордну суму – близько 1 млрд грн. Дорожня техніка вийде на автошляхи найближчими днями.

Про це повідомив голова ДніпроОДА Валентин Резніченко.

«Одне з наших завдань капітальний ремонт автошляхів. Дніпропетровщина утримує лідерство за темпами будівництва доріг у країні. За три останні роки відновили близько 500 комунальних доріг. Ремонтуємо їх комплексно – від укладання асфальту до розмітки. Особливу увагу приділяємо малим містам та віддаленим селам: у багатьох з них вулиці не ремонтувалися десятиліттями», – зазначив Валентин Резніченко.

У 2018-му на Дніпропетровщині планують капітально відремонтувати близько 130 доріг, які знаходяться на балансі місцевих рад.

У пріоритеті – вулиці з інтенсивним рухом, де пролягають маршрути громадського транспорту та вздовж яких розташована соціально-культурна сфера.

Зокрема, цьогоріч нове покриття отримають соціально важливі вулиці Кам'янського, Кривого Рогу, Марганця, Нікополя, Першотравенська, Покрова й Синельникового.

Також якісний асфальт з'явиться на дорогах Апостолівського, Дніпровського, Криничанського, Магдалинівського, Межівського, Нікопольського, Новомосковського, Павлоградського, Петриківського, Покровського, П'ятихатського, Синельниківського, Солонянського, Софіївського, Томаківського, Царичанського, Широківського та Юр'ївського районів.

«У ДніпроОДА позиція принципова – ніякого латання ям, тільки капітальні роботи. Головна вимога до дорожників – якість. Неякісний ремонт підрядники перероблятимуть власним коштом. Це чітко прописано в договорі», – наголосив радник голови ДніпроОДА Юрій Голик.

Комунальні дороги на Дніпропетровщині ремонтують вже четвертий рік поспіль. Понад 300 шляхів зробили протягом 2015-2016 років, у 2017-му оновили ще 160.

Крім того, торік у Дніпропетровській області відремонтовано майже 67,5 км доріг державного значення. Роботи проводилися на криворізькому, донецькому, полтавському та запорізькому напрямках.



Облдержадміністрація »


Пассажир  (06.04.18 05:46): Твари обманщики... Идите нах... Відповісти | З цитатою
Милена  (04.04.18 06:34): Почему дороги в союзе строили из асфальта понятно - нефти залейся а продукты ее перработки куда-то нужно деть. К тому же с асфальтом проще работать не квалифицированным и маломеханизированным дорожным рабочим. В рф и белорусии ситуация с поправкой на обеспеченность современной дорожной техникой и более менее квалифицированными дорожниками сохранилась. Но почему Украина по прежнему продолжает использовать асфальт, а не гораздо более долговечный железобетон я понять не могу. Пользоваться технологией по которой каждые пять лет нужно перекатывать дорогу что бы держать ее в более менее сносном состоянии без каких-либо дополнительных выгод от этого это какой-то бред. Відповісти | З цитатою
000  (03.04.18 17:01): В прошлом году на Запорожье делали дорогу.Уже есть углубления ,пятна и в следующем году увидим это качество. Відповісти | З цитатою
Murlo  (03.04.18 15:18): Пилите шура, она золотая... Відповісти | З цитатою
Гость  (03.04.18 14:43): В Павлограде дороги, видимо, идеальные... Відповісти | З цитатою
Днепропетровск  (03.04.18 14:20): какие деньжища выделяют на дороги, но уходит зима, и вместе с зимой уходят и дороги, о чём это говорит, а говорит о том, что большую часть денег воруют, и вот итог. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Фото, відео, архів новин доступні у повній версії сайту
Повна версія сайту
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Політика конфіденційності