Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
25.01.2018

У ДніпроОДА нагадали про відповідальність керівників за безпеку дітей у навчальних закладах

У ДніпроОДА нагадали про відповідальність керівників за безпеку дітей у навчальних закладах

Керівники міст, районів та громад несуть персональну відповідальність за пожежну безпеку у садочках та школах. Позапланові перевірки, проведені наприкінці минулого року, виявили численні порушення.

До адмінвідповідальності вже притягнуто понад дві тисячі посадовців. Про це стало відомо під час наради у ДніпроОДА.

«Пожежні норми повинні бути виконані в усіх без винятку садочках, школах та технікумах Дніпропетровщини. Міські та селищні голови, так само як і керівники навчальних закладів, несуть персональну відповідальність за безпеку дітей та педагогів», – наголосив перший заступник голови ДніпроОДА Олег Кужман.
Місцева влада має забезпечити заклади вогнегасниками та автоматичними пожежними сигналізаціями, додав він.

«На жаль, не всі керівники об’єднаних громад чи місцевих рад приділяють належну увагу пожежній безпеці у закладах освіти. Трапляються навіть випадки прямої відмови від виділення коштів, скажімо, на ту ж саму автоматичну сигналізацію. Та мова йде про безпеку наших дітей», – підкреслив директор департаменту освіти і науки ДніпроОДА Олексій Полторацький.

Учасниками наради стали понад три сотні заступників міських та селищних голів, керівників громад, шкіл, училищ та технікумів.

Облдержадміністрація »


Горожанин  (25.01.18 13:43): Важна не только безопасность, но и психологическое состояние детей. Если сложилась конфликтная ситуация между родителями, детьми, учителем, то надо решать ситуацию, облегчить , прописать процедуру замены учителя. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Фото, відео, архів новин доступні у повній версії сайту
Повна версія сайту
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Політика конфіденційності