Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
16.11.2017

У Кам’янському одна з найстаріших вулиць вперше за півстоліття отримала новий асфальт

У Кам’янському одна з найстаріших вулиць вперше за півстоліття отримала новий асфальт

У Кам’янському вулицю Менделєєва капітально відремонтували.

Одна з найстаріших доріг міста отримала новий асфальт вперше за півстоліття, повідомив голова Дніпропетровської ОДА Валентин Резніченко.

«Одне із завдань, поставлених Президентом України Петром Порошенком – це капітальний ремонт автошляхів. Щороку Дніпропетровська облдержадміністрація відновлює близько 160 комунальних доріг, приділяючи особливу увагу малим містам та селищам. Одна з таких вулиць, яку відремонтували у 2017-му – це вулиця Менделєєва в Кам'янському», - зазначив Валентин Резніченко.
Мешканці міста нарікали на дорогу – більше 50 років вона бачила лише ямковий ремонт. Дістатися школи, училища, міськради та лікарні швидкої допомоги, які розташовані на цій вулиці, було важко.

«Ходити було неможливо, з дітками не погуляєш. Ями ці, вибоїни – малеча падала. А зараз і пройти, і проїхати, можна візочком дитину везти, а взимку на санчатах, бо нарешті все рівнесенько та зручно», - поділилася мешканка вулиці Віра Флоренюк.
Відремонтували близько 1,5 км дороги. На вулиці уклали два шари асфальту, встановили бордюри та обладнали тротуари. Ширина проїжджої частини – 7 метрів.

«Це важлива дорога для міста. Ми дуже вдячні облдержадміністрації за те, що звернули увагу на таку проблему Кам’янського», - зазначив директор департаменту житлово-комунального господарства та будівництва міста Кам’янське Сергій Понізов.
Загалом за останні два роки на Дніпропетровщині відремонтували понад 300 комунальних доріг.

Облдержадміністрація »

Читайте також:


Ленин  (16.11.17 18:28): А 50 метров в бок нету вообще улиц грязь сплошная не пройти не проехать !! И во дворах мусорники. Как не стыдно !!! Наверное какой то депутат проложил дорогу к дому !! Скоты издеваются над людьми !! Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Фото, відео, архів новин доступні у повній версії сайту
Повна версія сайту
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Політика конфіденційності