Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
09.11.2017

У Миколаївці Новомосковського району реконструюють навчально-виховний комплекс

У Миколаївці Новомосковського району реконструюють навчально-виховний комплекс

У селі Миколаївка Новомосковського району реконструюють школу – у лівому крилі будівлі облаштовують чотири групи для дошкільнят.

Після відкриття тут виховуватимуться 80 п’ятирічок. Про це повідомив голова ДніпроОДА Валентин Резніченко.

«Створюємо у Миколаївці навчально-виховний комплекс. У лівому крилі школи, яке пустувало десятки років, облаштовуємо чотири групи. В них виховуватимуться 80 п’ятирічок. Таким чином, стовідсотково покриваємо потребу села в місцях для дошкільнят, – зазначив Валентин Резніченко. – Ліквідація черг до дитячих садків – одне з завдань Президента України Петра Порошенка».
Ще на початку 90-х у Миколаївській школі навчалося понад півтисячі учнів. Та згодом демографічна ситуація змінилася – учнів поменшало, ліве крило будівлі спустіло.

«Нині село знову росте, підвищується народжуваність. У нас мешкає 3,5 тисячі людей, – розповіла голова Миколаївської сільської ради Ірина Полтавець. – Виникла потреба у додаткових місцях для дошкільнят, бо існуючий садок переповнений. Тому й вирішили створити навчально-виховний комплекс».
Навчально-виховний комплекс прийме всіх п’ятирічок села. У місцевому садочку звільняться місця для менших дітей.

Аби малим було комфортно, ліве крило школи реконструюють. Тут буде новий дах, утеплені стіни, енергозберігаючі вікна, сучасний ремонт всередині, розповіла директор закладу Надія Антоненко.

«П’ятирічки та, власне, школярі навчатимуться у різних частинах будівлі. Проте дошкільнята звикатимуть до місця, закладу, вчителів. У цьому перевага такого навчально-виховного процесу, – додала вона. – Коли малі вже підуть в перший клас, то відчуватимуть себе більш комфортно».
До вподоби такий формат і батькам.

«Сину чотири роки, ходимо в садочок. Сподіваюсь, що у наступному році він вже зможе відвідувати НВК. Це зручно буде і для нього, і для нас», – сказала мешканка Миколаївки Марина Тогобицька.
Завершити всі роботи будівельники планують у 2018-му. У закладі навчатимуться 280 учнів та 80 дошкільнят.



Облдержадміністрація »


Рита  (12.11.17 19:00): Я выражаю благодарность за проделанную работу народному депутату Украины Ивану Ступаку! Вот кто патриот Украины! Тот кто заботится о будущем страны, о народе, а не всякие парасюки, ляшки или тетеруки кто скачуть як божевильни и воюет со своим народом Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Фото, відео, архів новин доступні у повній версії сайту
Повна версія сайту
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Політика конфіденційності