Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
20.10.2017

Після змін тарифи Укрпошти будуть найдоступнішими на ринку логістичних послуг

Після змін тарифи Укрпошти будуть найдоступнішими на ринку логістичних послуг

Укрпошта спрощує і знижує тарифи на універсальні послуги по основним видам відправлень, - керівництво Укрпошти заявляє, що ЗМІ поширює некоректну інформацію про нові тарифи служби.

Нові граничні тарифи Укрпошти на універсальні послуги поштового зв’язку, затверджені НКРЗІ, в цілому зменшать вартість пересилання посилок в межах України та для ряду основних країн, які є ключовими для міжнародних відправлень.

«Для нас було важливо було вирівняти перекоси у тарифах. Тому ми їх спрощуємо та приводимо до єдиної логіки. Так, вартість відправлень посилок від 3 кг була неконкурентна і завелика. Після змін тарифи будуть найдоступнішими на ринку поштово-логістичних послуг в усіх вагових категоріях. А оновлення зонування для міжнародних відправлень дасть можливість розвивати важливі для клієнтів ключові напрямки пересилання», - підкреслює в.о. генерального директора Укрпошти Ігор Смілянський.
“На жаль, у ЗМІ розповсюджується некоректна інформація щодо нових тарифів на універсальні послуги. Хочу заспокоїти клієнтів та повідомити, що зростання вартості міжнародних відправлень на 43% не відбувається, а у більшості груп відправлень тарифи навіть знижені. Наприклад, дешевшими стане проста внутрішня письмова кореспонденція, посилки вагою понад 3 кг як в межах області, так і в межах України за рахунок зменшення доплати за 1 кг. Тобто чим більша вага посилки, тим менше заплатить клієнт . Для тих, хто пересилає міжнародні посилки вагою до 10 кг, наприклад, у США, Австралію, Китай, тариф також знижено в найпопулярнішій вазі від 6 до 10 кг”, - відзначив перший заступник генерального директора Укрпошти Олександр Перцовський.
Збільшення граничних тарифів на універсальні послуги поштового зв’язку з міжнародної доставки стосується тільки листів і бандеролей.

Так, рішенням НКРЗІ Укрпошта приводить до єдиного рівня ціни двох однакових за своєю суттю продуктів на міжнародну доставку: бандероль до 2 кг і дрібний пакет до 2 кг. В той же час тариф на пересилання дрібного пакета не підвищується.

Щодо тарифів на міжнародні посилки, зміна ціни відбудеться тільки для посилок до 10 кг (детальніше в таблиці). Тариф на міжнародні посилки від 10 до 30 кг не зміниться. Саме він для ключових країн був знижений з 1 серпня 2017 - у США, Канаду, Австралію, Китай, Росію до 23%. Для Казахстану, Литви, Латвії, Молдови і Грузії для постійних відправників Укрпошта запровадила спеціальний тариф на 40-50% дешевше стандартного. Передбачена і знижка в 5% за використання API і «особистого кабінету». Також для постійних відправників при укладанні договору буде передбачена знижка за обсяги, які розраховуються індивідуально.

Тариф Укрпошти на міжнародну доставку залишаться найнижчим і забезпечує доставку за спрощеною митною процедурою з України до будь-якого населеного пункту в 234 країнах та виділених регіонах світу.

Основні зміни у Граничних тарифах на універсальні послуги поштового зв’язку в порівнянні з чинними: 1. Зменшення тарифів на посилки вагою понад 3 кг як в межах області так і в межах України за рахунок зменшення доплати за 1 кг.
В результаті зміни тарифи на пересилання посилки в межах України зменшаться на:
масою 5кг – на 3 грн (до 25 грн),
масою 7 кг – зменшиться на 7 грн (до 29 грн),
масою 10кг – зменшиться на 13 грн (до 35 грн).

2. Знижено тарифи на пересилання посилок до основних країн за обсягами. Наприклад, вартість пересилання посилки авіатранспортом в США та Канаду масою 5 кг знизилась на 0,2 дол. США, масою 10 кг - на 6,8 дол. США.

3. Доплата за рекомендований лист залишилася на тому ж рівні, що і в чинних тарифах.

4. Введено окремий соціальний тариф для пересилання простих листів масою до 20 грам для військовослужбовців (3 грн);

5. Спрощення вагових категорій та відповідних комбінацій тарифів (з 35 до 16 комбінацій) та зниження тарифів на більшій вазі в письмовій кореспонденції.

6. По міжнародних посилках тарифи в новій редакції встановлено в залежності від зрозумілих зон географічного розташування.

7. Збільшення граничних тарифів на універсальні послуги поштового зв’язку стосується тільки листів і бандеролей. Укрпошта приводить до єдиного рівня ціни двох однакових за своєю суттю продуктів: бандероль до 2 кг і дрібний пакет до 2 кг. В той же час тариф на пересилання дрібного пакета залишається без змін.

Тарифи на просту внутрішню письмову кореспонденцію


Тарифи на пересилання посилок до 10кг в межах області

Тарифи на пересилання посилок до 10кг в межах України

Зміна тарифів на міжнародні відправлення за основними країнами:


Читайте також:

5   Залишити коментар
Сортувати за датою 1

Сергей  (21.10.17 12:07): Известно что рыба гинет с головы. Там просто надо уволить практически все руководтсво, а некоторых деятелей за развал работы государственной почтовой системы привлечь к ответственности. А на их место найти профессиональных менеджеров, которые будут мотивировать простых сотрудников работать, а не платить гроши. Тогда и уйдут в небытие суждения о том что почтовики - плохие работники. Тут просто надо дать людям нормальные зарплаты и наладить систему премирования, а тех кто не захочет работать уволить и тогда на их место придут действительно люди (на нормальные зарплаты), которые хотят работать, вернуться профессионалы своего дела, которые новичков обучат тонкостям работы. Тогда деньги пойдут в государственный карман (а не в частные почтовые службы). Відповісти | З цитатою
Стоик  (20.10.17 21:53): Укрпочта снижает тарифы? А как же заявление(!), что с 1-го января 2018г. Укрпочта подымается тарифы на 16-20% ? Маркетинг, сервис и не мотивированый персонал, просто отстой! Администрация Укрпочта! Хватит протирать штаны в насиженых креслах! Шевелите мозгами. Відповісти | З цитатою
ОЛо  (20.10.17 19:24): Сэкономить 10 грн. и потерять 4-5 дней (в лучшем случае)? Нет. спасибо. Відповісти | З цитатою
Цук  (20.10.17 16:58): А посылка с Киева шла 2!! Недели Відповісти | З цитатою
Злой Путин  (20.10.17 16:58): да конечно. ТО раньше укрпочта была самым дешевым перевозчиком. а сейчас в некоторых случаях почти как новая почта по цене. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Фото, відео, архів новин доступні у повній версії сайту
Повна версія сайту
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Політика конфіденційності