Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
06.09.2017

На День міста до Дніпра з’їдуться відомі українські футурологи

На День міста до Дніпра з’їдуться відомі українські футурологи

9 вересня, на День міста, до Дніпра приїдуть відомі футурологи зі всієї України. З 12.00 до 19.00 їх прийматиме філософський майданчик фестивалю «Самар-Дніпро-Фест», який проходить у рамках програми мера Дніпра Бориса Філатова «Культурна столиця».

Зібрання футурологів у сучасній історії Дніпра відбудеться вперше й буде цікавим для будь-якої аудиторії. Під час зустрічі проведуть кілька панельних дискусій на теми: «Чи є в українців майбутнє та як його не проґавити?», «Світогляд переселенців на Марсі, або Як знайти сенс життя для землян у 21 сторіччі?».

Окрім цього, плануються тематичні виступи гостей. Керівник дослідницького центру ReputationLab, експерт у галузі управління соціальними та комерційними комунікаціями Андрій Кашпур обговорюватиме тему «Футуродевелопменту» – технології розбудови майбутнього.

Філософ, член переговорної групи від України в ООН Тарас Бебешко виступатиме з темою «Глобальна зміна клімату та роль українців у становленні ладного простору», а виконавчий директор «Українського інституту майбутнього» Віктор Андрусів підніматиме питання епохи постморалі.

Координатор ділового Клубу «КОЛО», системний аналітик Олексій Жмеренецький зачепить проблему незворотніх світових трендів та епохи зайвих людей, а кандидат філософських наук, політичний експерт ГО «Слово і Діло» Валентин Гладких – тему «Україна і цивілізаційні виклики».

Модератором виступів буде ведучий эфіру радіо «Голос Столиці», автор програми «Земля 3.0» Максим Зборовський.

Також запланований виступ Володимира Панченка, автора стратегії розвитку України та численних публікацій на економічну тематику.

Вхід на фестиваль «Самар-Дніпро-Фест» вільний.

Нагадаємо, у червні в Дніпрі пройшов перший в Україні фестиваль блогерів «Дніпровський пост», який зібрав близько 40 авторів зі всієї країни.



Прес-служба Міської ради »

Читайте також:


koshara  (07.09.17 21:54): Ну да, эти напророчат. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Фото, відео, архів новин доступні у повній версії сайту
Повна версія сайту
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Політика конфіденційності