Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
14.06.2017

За тиждень на Дніпропетровщині потонули п’ятеро дітей

За тиждень на Дніпропетровщині потонули п’ятеро дітей

За останній тиждень на водоймах Дніпропетровщини загинули п’ятеро дітей та один дорослий. Як повідомили в управлінні цивільного захисту ДніпроОДА, нещасні випадки сталися у Дніпрі, Перещепиному, Кривому Розі, Покрові, а також в Нікопольському та Солонянському районах.

«Усі нещасні випадки сталися через купання в непристосованих місцях, порушення правил безпеки, надмірну самовпевненість та позерство, - зазначили в управлінні. – Звертаємося до всіх мешканців області: будьте обережні на воді самі та уважно доглядайте за дітьми».

В управлінні нагадали: неприпустимо заходити у воду в стані алкогольного сп’яніння. Також категорично заборонено запливати за буї.

«Відчувши втому, перепочиньте: переверніться на спину і підтримуйте себе на плаву легкими рухами рук, - зазначили в управлінні. - Потрапивши в течію, не боріться з нею - пливіть вниз за течією під невеликим кутом, поступово наближаючись до берега. Головне – не панікуйте».

Фахівці також рекомендують обережно плавати на надувних виробах - адже вітром чи течією їх може віднести далеко від берега.

«Якщо дує сильний вітер, температура води менша за +18 градусів, а температура повітря нижча за +24, від купання краще взагалі відмовитися. Це стосується і дітей, і дорослих», - наголосили в управлінні.

Телефон рятувальної служби - 101.



Облдержадміністрація »


ТМ  (15.06.17 10:25): При чем тут "купались в в неприспособленных местах"? У нас все места такие, за исключением Монастырского острова, и то не факт... Нигде нет спасателей! Вот и все ((( Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Фото, відео, архів новин доступні у повній версії сайту
Повна версія сайту
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Політика конфіденційності