Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
12.01.2017

Мерія Дніпра видала 310 попереджень підприємцям, які не прибирають сніг біля своїх закладів

Мерія Дніпра видала 310 попереджень підприємцям, які не прибирають сніг біля своїх закладів

У мерії Дніпра розповіли, як запобігають порушенням правил благоустрою стосовно прибирання снігу.

Так, у КП «Управління контролю за благоустроєм міста» зазначають: цієї зими власники комерційних об’єктів свідомо підходять до розчищення прилеглої території та намагаються якомога оперативніше виправити власні недоліки в цьому питанні.

Щоб тримати ситуацію під контролем, вулиці Дніпра розділили на умовні сегменти, прибиранням яких займаються різні організації. Також за кожним районом міста закріплені інспектори профільного підприємства міськради.

«Ми впливаємо, здебільшого, на комерційні об’єкти – фасадні магазини, які виходять на так звану червону лінію. Тобто на територію, на якій зараз зроблено основний акцент. По цій зональності в місті роботи виконуються на 85-95%. Тут посипають і приводять все до ладу достатньо швидко», – розповів начальник КП «Управління контролю за благоустроєм міста» Станіслав Абрамов під час прес-конференції 12 січня.

За словами посадовця, якщо підприємці все ж ігнорують вимоги правил благоустрою, їм видається припис із рекомендацією прибрати зі своїх територій сніг і зледеніння протягом доби. З початку січня 2017 року інспектори, які стежать за якістю виконання снігоочисних робіт в Дніпрі, видали 310 таких приписів. Коли й це не діє, щодо власників магазинів або комерційних директорів складають адміністративний протокол. Підприємцям загрожує штраф у розмірі від 850 до 1700 грн.

Так, від початку рясних січневих снігопадів було складено 11 адміністративних протоколів. Разом з тим, складніша ситуація з незаконними кіосками та торговельними спорудами. У більшості випадків їхніх власників неможливо встановити та змусити виконати законні правила.

Крім того, в мерії пообіцяли найближчим часом владнати ситуацію з розчищенням бордюрних каменів, сніговідвалів, переходів до тротуарної частини та зупинок громадського транспорту.



Прес-служба Міської ради »

Читайте також:


Яна  (13.01.17 10:40): Та правильно всё.
Надо штрафовать!
У нас киосков, лотков, магазинов, ТЦ, кафе - полно в городе. А возле них не пройти. Всё в снегу и наледи, особенно не в центре.
Пару раз штрафанут, в следующий подумают, а может быть надо всёж убрать!

Нормы предусматривают расчистку территории в радиусе 5 м от фасада. Штрафуйте нещадно, пополняйте казну города. 310 предупреждений это капля в море.
Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
местный  (13.01.17 09:56): а когда они себе выдадут предписания на уборку тротуаров. где их хваленная техника. даже дворники ничего не делают, наверное ждут предписаний от Лысенко Відповісти | З цитатою
чому я не сокіл ...  (13.01.17 00:06): А эти дармоеды хотят оправдать свою зря-плату, так пусть помогают расчисщать город от снега руцямы , а не ходят и терроризируют остатки предпринимателей! Відповісти | З цитатою
андрей  (12.01.17 19:22): А когда начнут проверять внутриквартальные дороги??? Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Фото, відео, архів новин доступні у повній версії сайту
Повна версія сайту
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Політика конфіденційності