Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
30.11.2016

Бюджет Дніпра на 2017 рік складає 10,5 млрд грн

Бюджет Дніпра на 2017 рік складає 10,5 млрд грн

Бюджет Дніпра на 2017 рік складає 10,5 млрд грн – з урахуванням трансферів із державного та обласного бюджетів. Новий кошторис міста збалансований та має соціальне спрямування. Найбільше статей видатків передбачено на розвиток освіти та медицини. Ухвалити фінансовий документ депутати мають завтра, 1 грудня, в ході 16-ї чергової сесії.

Згідно нового фінансового документа, галузь освіти має отримати майже 2,8 млрд грн, сфера медицини – майже 1,2 млрд грн, галузь житлово-комунального господарства – 983,1 млн грн, а сфера соцзахисту населення Дніпра – 128,8 млн грн.

Для культури та мистецтва Дніпра передбачено близько 252,3 млн грн, а на розвиток фізичної культури та спорту – 130,9 млн грн.

Також на будівництво та реконструкцію інфраструктури міста передбачили майже 1,1 млрд грн. На розвиток транспортної галузі заплановано витратити 486,4 млн грн.

Муніципальний наземний електротранспорт отримає з бюджету 331,4 млн грн поточних видатків. Ще 45,5 млн грн – на капітальні ремонти колій та рухомого складу, а також його оновлення.

На екологічні заходи за рахунок міського фонду охорони навколишнього природнього середовища заплановано 30,7 млн грн.

Загальний фонд так званих депутатських коштів у наступному році сягне більше 147 млн грн – тобто 2,3 млн грн для кожного народного обранця на виконання доручень виборців і надання матеріальної допомоги дніпрянам.

Разом з тим, резервний фонд нового кошторису Дніпра складає 10 млн грн.

Крім того, для покращення безпеки дорожнього руху – зокрема, встановлення нових світлофорних об'єктів і дорожніх знаків, закладено 80 млн грн.

Щоб завершити будівництво метрополітену Дніпровської підземки, у наступному році в бюджеті міста заплановано 648,5 млн грн (з яких 540,4 млн грн кредитних коштів надали європейські банки). Загалом на утримання підземки закладено 87,4 млн грн.

На енергоефективні заходи у Дніпрі заплановано виділити 3,7 млн грн.

Загалом очікується, що дохідна частина бюджету-2017 складе 10,5 млрд грн, що свідчить про збалансованість фінансового документу. Зазначимо також, що доходи загального фонду бюджету зросли майже на 40% у порівнянні з очікуваними надходженнями 2016 року.



Прес-служба Міської ради »

Читайте також:


нацисту=сіоністу  (02.12.16 08:13): та вже не вдасця попиляти бюджет ДНІПРА! головним"пиляльщікам"- ґабібулаю-юдькє-вількулю зробили "зауваження" -сраною-лопатою-по пиці а їхні спільники-спосори=єрмолаєви-ціркіни повсерались з переляку що і їх як царьова...
і що цікаво... в часи хама бюджет міста був 3.3млрд а став 10.5млрд..
Може тому що даунбаські"кармільци" пукіна=фашиста"запросили"
Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
З A . . У П A  (01.12.16 13:37): Вот бы его попилить вместе с мэродипутатами.. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Фото, відео, архів новин доступні у повній версії сайту
Повна версія сайту
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Політика конфіденційності