Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
04.02.2016

Облдержадміністрація закликає переводити котельні в економний режим при підвищенні температури повітря

Облдержадміністрація закликає переводити котельні в економний режим при підвищенні температури повітря
Вже не перший день середньодобова температура повітря на Дніпропетровщині вища нуля. За такої погоди котельні можуть перейти на економний режим роботи, що дозволить заощадити мешканцям регіону. Облдержадміністрація закликає міста заощаджувати газ у котельних при підвищенні температури.

Про це повідомив перший заступник очільника регіону Олег Кужман.

«Тепло коштує дорого. Газ потрібно заощаджувати. Позиція очільника регіону Валентина Резніченка чітка – доки погода дозволяє, потрібно переводити котли на економний режим роботи. Раціонально використовувати ресурс та дбати про людей – обов’язок очільників територій», - наголосив Олег Кужман.

Він додав, що підприємства теплопостачання не повинні нарощувати газові борги. При високій температурі повітря, газ можна економити. Тепломережі мають максимально пристосовуватися до погодних умов та в період потеплінь знижувати споживання газу.

«Коли заощаджують підприємства, заощаджує Дніпропетровщина та мешканці регіону», - зазначив Олег Кужман. На Дніпропетровщині працює близько 180 підприємств теплопостачання. Теплопостачальники області заборгували за газ 4 млрд. грн.



Облдержадміністрація »


123  (08.02.16 22:01): а не пошли бы вы в пешее эротическое путешествие, неуважаемый Кужман. в квартире только стало более-менее нормально находиться с потеплением, так сразу убавить надо. аппетиты свои на грабеж населения убавьте, упыри! Відповісти | З цитатою
Горожанин  (05.02.16 13:44): То-то я смотрю сегодня вообще отопление выключено в доме по ул. Каменская, 30. Спасибо заботе о нас Кужману! Відповісти | З цитатою
Аркадий  (05.02.16 13:16): В домах где нет счётчика тепла платить среднюю сумму по городу Днепропетровску (8 грн. за кв. м - это где есть счётчик тепла). Хватит обкрадать горожан. Відповісти | З цитатою
На Макарова  (04.02.16 22:33): Теплотранс - просто Уроды! На улице +1, а они топят так, шо на батарее невозможно руку держать и приходится окна открывать. А потом счета космические приходят. Уроды. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Фото, відео, архів новин доступні у повній версії сайту
Повна версія сайту
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Політика конфіденційності