Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Gorod`ській дозор
Пн, 29 квітня 2024
21:37

GOROD`СЬКІЙ ДОЗОР

АНД РВ


15 квітня 2024, 11:32

Орган пробації інформує про Всесвітній день мистецтва та Міжнародний день культури

Психолог Амур-Нижньодніпровського районного відділу філії Державної установи «Центр пробації» у Дніпропетровській області Абашія Едуард Автанділович інформує про наступне. 15 квітня святкують Всесвітній день мистецтв та Міжнародний день культури. Щороку святкування Всесвітнього дня мистецтва допомагає зміцнити зв’язки між мистецькими творіннями та суспільством, заохочує до більшої обізнаності про різноманітність форм художнього самовираження та підкреслює внесок митців у сталий розвиток. Це також нагода пролити світло на мистецьку освіту в школах, інших навчальних закладах, адже культура може прокласти шлях до інклюзивної та справедливої освіти.

Це свято відзначається щорічно 15 квітня, в день народження всесвітньо відомого художника Леонардо да Вінчі. Народився він саме цього дня 1452 року. Подія була створена за ініціативи ООН 2012 року. Сфера інтересів Леонардо да Вінчі включала винаходи, малюнки, живопис, скульптуру, архітектуру, науку, музику, математику, інженерію, літературу, анатомію, геологію, астрономію, ботаніку та багато іншого. Його вважають одним з найвидатніших художників усіх часів, а дві його картини – «Мона Ліза» і «Таємна вечеря» - є одними з найвідоміших. Головна мета свята полягає у сприянні розвитку, приверненні уваги людей до важливості мистецтва і творчості, самовираженні та насолоді мистецтвом. Культура складається з усіх спільних цінностей, звичаїв і вірувань, які надають суспільству спільної ідентичності. Вона включає в себе мову, якою користується суспільство, а також ритуали, моду, мистецтво, їжу, історії та спосіб життя, - зазначив психолог.





Останній раз редагувалося: 15.04.2024 13:04
Переглядів: 65
Усі записи автора | << | >>

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ській дозор | Обговорити тему на форумах | Газета оголошень

Мій gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Усі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті