Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Блог
Пт, 17 мая 2024
10:09

БЛОГИ

yulstor


19 апреля 2024, 13:58

Дніпропетровщина: надходження податку на прибуток до місцевих бюджетів зросли на понад 74,8 млн гривень

Відділ комунікацій з громадськістю управління інформаційної взаємодії Головного управління ДПС у Дніпропетровській області (територія обслуговування - Павлоградський регіон) інформує.
Впродовж першого кварталу 2024 року до місцевих бюджетів Дніпропетровської області платники спрямували понад 222,4 млн грн податку на прибуток підприємств.
За словами очільниці податкової служби Дніпропетровщини Федаш Наталі, минулорічний рівень надходжень з податку на прибуток до місцевих скарбниць перевищено на понад 74,8 млн грн, або на 50,7 відсотків.
Федаш Наталя висловила вдячність платникам за сумлінну сплату податків у цей нелегкий для нашої країни час. Подяка кожному платнику, який здійснює свій внесок в економічну безпеку регіону та нашої держави, в зміцнення обороноздатності нашої країни.



Последний раз редактировалось: 19.04.2024 13:58


Все записи автора | Предыдущая | Следующая


Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Объявления

Мой gorod.dp.ua:
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте