Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.

Церемонія нагородження. "Історія Дніпра. Як все починалося"

Конкурс, Кастинг

Шановні друзі!
15 квітня 2018 року відбулися два конкурси: історико-літературний конкурс "Історія міста Дніпро. Як все починалося" та конкурс образотворчого і декоративно-прикладного мистецтва "Моє Дніпро". Головний приз у кожному з конкурсів – 5000 грн.

Запрошуємо Вас на урочисту церемонію нагородження учасників і переможців конкурсів. Церемонія відбудеться 25 квітня 2018 року о 18.00 в будівлі Центральної міської бібліотеки (вул. Воскресенська, 23).

Окрім цього, на заході відбудеться виступ відомих джазових виконавців: Біленка Юрія Володимировича (соліст джаз-оркестру Дніпропетровьскої філармонії, член джазової асоціації України) та Кручененка Ігора Георгійовича (відомий композитор, аранжувальник гітарист). Буде продемонстровано фільм про місто Дніпро.

Організатори конкурсів: Ярослав Федоришин і Громадська організація ZIRKA

https://www.facebook.com/events/1613942245380189/

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Повна версія сайту
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Політика конфіденційності