Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.

Primaries. Школа молодого політика

Семинар

У Дніпрі стартує новий освітній проект «Школа молодого політика». Організатори – Дніпропетровська обласна рада та Молодіжний центр «Освіторіум». 

Відомі політики, блогери та політологи читатимуть лекції і поділяться власним досвідом. Тематика занять різноманітна: це іміджелогія, вибори і виборча кампанія, політична система України та світу, конкурентна боротьба, робота зі ЗМІ та багато іншого. Учасники школи отримають нові знання у сфері політики, демократії, місцевого самоврядування, оволодіють ораторським мистецтвом, навчаться орієнтуватись у сучасних політичних процесах і працювати в командах, а також розвиватимуть свої лідерські якості.

До участі запрошується активна молодь Дніпропетровської області (від 20 до 35 років) – усього 100 вакантних місць. Навчання триватиме три дні – з 21 по 23 червня, з 10:00 до 18:00. Жителям інших міст надається гуртожиток.

Аби стати учнем Школи молодого політика, необхідно заповнити анкету за посиланням: goo.gl/s4AYn7
Участь БЕЗКОШТОВНА!

https://www.facebook.com/events/199417484019027/

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Повна версія сайту
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Політика конфіденційності