Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.

Фортепіанно-вокальний концерт

Авторський концерт до 80-річчя від дня народження видатного композитора, Героя України, Народного артиста України, Лауреата Національної премії ім.Тараса Шевченка ВАЛЕНТИНА СИЛЬВЕСТРОВА

За участю:

  • Інна Галатенок (сопрано) Київ,
  • Олег Безбородько (фортепіано) Київ,
  • Артур Нікулін (фортепіано) Дніпро
  • В програмі: фортепіанні та вокальні твори композитора

    Прем'єра проекту "Музика поезії" Валентина Сильвестрова вперше відбулася у "Домі Майстер Клас" у лютому 2014 року на Арт - форумі, присвяченому пам'яті Героїв Небесної сотні. Також концерт з успіхом пройшов у Парижі навесні 2015 року в рамках фестивалю "Україна - вільна сцена" та у Страсбурзі. Крім того, 4 вересня 2015 року програма була представлена на VI міжнародному поетичному фестивалі Meredian Chernowitz у Чернівцях та у Нью - Йорку, США, в жовтні 2015 року.

    "Музика поезії" - це тихий голос про вічні істини, довірлива розмова про загальнолюдські істини, які під час війни та у період політичної та економічної кризи стають ще більш вагомими. Вони можуть стати вірним провідником на шляху боротьби із ворогом та системою, як це було під час Революції Гідності. Натомість, цінності російської культури - правдивість, чесність і високодуховність - були зневажені злочинною бездіяльністю та мовчанням більшості російської інтелигенції.

    Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

    Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

    Повна версія сайту
    copyright © gorod.dp.ua
    Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

    Політика конфіденційності