Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.

Анімаційне божевілля

Короткий метр

«Анімаційне божевілля» вперше в містах України! Воно таке анімаційне і таке божевільне, що ми просто не могли не показати його жителям Львова, Харкова, Дніпра, Одеси та інших міст!

Програмі вже чотири роки і, з нашого досвіду, описати справжнє божевілля просто не можливо, тому запрошуємо справжніх фанатів анімації, поціновувачів короткого метру та всіх, хто хоче посміятися, спробувати на собі наш спосіб терапії від цієї осінньої погоди.

«Анімаційне божевілля» це мультики, які не зустрінеш на телебаченні і які не показують в дитинстві. Ми підготували добірку справжніх майстрів — учасників Канн, Берлінале, Санденсу та інших кінофорумів. Обіцяємо, буде круто (і божевільно!)

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Повна версія сайту
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Політика конфіденційності