Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.

Мандруюча фотовиставка

Фото

До Дніпропетровської обласної універсальної наукової бібліотеки ім.Первоучителів слов'янських Кирила і Мефодія дісталася мандруюча виставка фотоплакатів «Публічна бібліотека. Фотоесе Роберта Доусона», дякуючи Посольству США в Україні, культурному центру «Американський Дім» та організації IREX (Рада міжнародних наукових досліджень та обмінів, м.Київ).

Запрошуємо познайомитися з роботами американського фотографа Роберта Доусона, що багато років відвідує і фотографує бібліотеки Америки і світу.
У Сполучених штатах Америки близько 17 00 публічних бібліотек, всі вони різні, кожна має свою родзинку. Громади великих міст побудували і утримують сучасні, комп’ютеризовані, з театральними залами і творчими майстернями бібліотеки. Маленькі містечка і села мають невеличкі, але затишні і добре наповнені бібліотечки. Кожен житель Америки може відвідувати найближчу до своєї оселі бібліотеку, знаходити потрібну інформацію, зустрічатися з письменниками, відвідувати концерти, працювати в інтернеті, шукати роботу онлайн, відпочивати у гарних інтер’єрах, або навіть провести весілля, і, звичайно, брати книги додому.

Публічні бібліотеки Америки – це можливість отримувати інформацію, інформація – це свобода, свобода – це те, що потрібно кожній людині для внутрішнього розвитку і зростання.

Запрошуємо всіх небайдужих до бібліотечної справи і читання людей познайомитися з виставкою.

Виставку розгорнуто на майданчику відділу документів іноземними мовами (пр.Д.Яворницького 18, кімн. 18).

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Повна версія сайту
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Політика конфіденційності